Village heights golf by Diamond Resorts

Το Diamond Resorts βρίσκεται στο θέρετρο Village Heights Golf της Χερσονήσου, σε απόσταση 4χλμ. από το Ενυδρείο Aquaworld. Διαθέτει κέντρο σπα, γήπεδο τένις, καθώς και εξωτερική και εσωτερική πισίνα. Παρέχει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. 
Οι κλιματιζόμενες μονάδες είναι εξοπλισμένες με δορυφορική τηλεόραση και DVD player. Περιλαμβάνουν πλυντήριο πιάτων και καφετιέρα. Μερικές διαθέτουν κουζίνα με συμβατικό φούρνο και φούρνο μικροκυμάτων. Κάθε μονάδα έχει ιδιωτικό μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. 
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν κρητικά και διεθνή πιάτα στο εστιατόριο των εγκαταστάσεων, ενώ διπλα στην πισίνα υπάρχει ένα σνακ μπαρ 
Το κατάλυμα προσφέρει υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης σε απόσταση 17χλμ. από το Diamond Resorts του Village Heights Golf. 
Αυτό το κατάλυμα έχει αξιολογηθεί ως αυτό με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στη Χερσόνησο! Εδώ τα χρήματα των επισκεπτών έχουν μεγαλύτερη αξία σε σχέση με άλλα καταλύματα στην πόλη.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Bali star hotel